Generalitati
Accesul in cadrul website-ului si utilizarea acestuia se fac numai cu respectarea termenilor si conditii cuprinse in acest document. Utilizarea web-site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si realizarea de achizitii de produse oferite pe website presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve aacestor termeni si conditii.

STOK-HAINE colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
 • scopuri statistice.
  Pentru crearea contului, Codul Numeric Personal este obligatoriu numai pentru Membrii sau Clientii persoane impozabile in sensul Codului Fiscal art. 155 lit. f).

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca STOK-HAINE sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
COMANDA
Clientul/cumparatorul poate efectua comenzi pe Site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Ulterior adaugarii in cosul de cumparaturi, produsul neste disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii,nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produdului.

La finalizarea comenzii cumparatorul este de accord cu faptul ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la momentul inregistrarii comenzii .

STOK-HAINE poate anula orice comanda, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune sde orice natura .

In cazul in care un produs comandat nu poate fi livrat de catre BRILLIANTS , acesta din urma va informa clientul/cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul cumparatorului contravaloarea produsului in termen de maxim 5 (cinci) zile de la data la care BRILLIANTS a luat la cunostinta acest fapt .

FACTURARE SI PLATA

Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului STOK-HAINE “ wwwSTOK-HAINE.ro nu includ T.V.A. si nu vor fi facturate cu T.V.A conform legislatiei in vigoare aferenta societatilor neplatitoare de T.V.A

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda.BRILLIANTS va trimite catre cumparator o factura pentru produsele si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

STOK-HAINE va transmite Cumparatorului factura aferenta comenzii ce contine produse si/sau servicii in contul sau prin intermediul postei electonice la adresa mentionata in contul sau

Prin trimiterea comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre BRILLIANTS in contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in contul sau.

LIVRAREA PRODUSELOR

STOK-HAINE se obliga sa livreze produsele in sistem de curierat door-to-door catre cumparator sau dupa caz , Cumparatorul poate opta pentru preluare directa de la sediul societatii .
RETURNAREA PRODUSELOR
Clientul se obliga sa notifice BRILLIANTS intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la office@STOK-HAINE.ro sau prin telefon la numarul afisat in sectiunea contact sau sa efectueze returul prin facilitatea de retururi on-line ce se poate gasi in contul de utilizator, in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, STOK-HAINE poate refuza coletul.
Informatiile minime necesare care trebuie furnizate catre BRILLIANTS pentru procesarea returului prin intermediul curierului sunt urmatoarele:

data expedierii coletului;
numarul comenzii;
suma de returnat conform facture ;
adresa de preluare a coletului ;
In cazul in care datele nu au fost transmise corespunzator sau infomatiile sunt considerate eronata, BRILLIANTS nu isi asuma responsabilitatea pentru depasirile de termen ce pot apare din cauza acestora. Costurile de transport ale coletului/elor returnate sunt asumate in totalitate de catre STOK-HAINE.

GARANTII

Toate produsele comercializate de catre STOK-HAINE beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi (exceptie produsele resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.Toate produsele comercializate de catre STOK-HAINE sunt livrate impreuna cu certificatul de garantie .Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia comenzii pe adresa office@STOK-HAINE.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Dreptul de acces la date
Oricare Membru sau Client, are dreptul de a obtine de la STOK-HAINE, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.
Dreptul de interventie asupra datelor
Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la STOK-HAINE, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

 • dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 • dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

Limitare de responsabilitate
STOK-HAINE nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

BRILLIANTS nu se face responsabila pentru prejudiciile (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informatia prezenta in site, precum si pentru erorile sau omisiunile in continut care pot conduce la orice tip de pierderi.
BRILLIANTS (sau oricare dintre angajati, consilieri, specialisti sau web developper-i) nu este responsabil pentru actiunile pe care utilizatorul le intreprinde si care au rezultate negative, sau care si produc pierderi de vreun fel, si nici pentru informatiile pe care utlizatorul le-a folosit si au condus la pierderi ale acestuia de orice fel, pentru informatiile folosite de terti sau de site-uri cu trimitere la site-ul BRILLIANTS, si nici pentru vreun software folosit pe site-ul BRRILLIANTS si care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau care poate produce alte erori, virusi.

BRILLIANTS nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente si nu este responsabila de contactarea nici unui virus.
Fotografiile au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Specificatiile tehnice cat si preturile nu constituie obligatie contractuala si pot fi schimbate fara o notificare in prealabil.

Forta majora
Orice imprejurare independenta de vointa Partilor, intervenita dupa data semnarii Contractului si care impiedica executarea acestuia este considerata forta majora sau caz fortuit, daca indeplineste conditiile prevazute de art. 1351 din Codul civil si exonereaza de raspundere Partea care o invoca.

Partea care invoca forta majora sau cazul fortuit trebuie sa anunte cealalta Parte in termen de 5 zile de la aparitia respectivului caz de forta majora sau caz fortuit, si, de asemenea, de la incetarea acestui caz. Dovada cazului de forta majora se va face cu un certificat eliberat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Dovada cazului fortuit se va face de catre Partea in imposibilitate de a-si executa obligatiile, cu orice mijloc de proba.

In caz de neintelegere, evenimentul de forta majora trebuie atestat de Camera de Comert si Industrie sau de orice alta institutie neutra, care poate emite un asemenea document. Dovada cazului fortuit se va face de catre Partea in imposibilitate de a-si executa obligatiile, cu orice mijloc de proba.

Partea care invoca forta majora sau cazul fortuit va notifica de asemenea cealalta Parte asupra incetarii cazului de forta majora sau cazului fortuit in termen de cinci (5) zile de la incetare.

Drepturi de proprietate intelectuala
Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt proprietatea BRILLIANTS si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul STOK-HAINE a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Reclamatii si litigii
STOK-HAINE nu mediaza dispute referitoatre la calitatea serviciilor prestate sau neonorarea platilor. Pentru orice reclamatie, compania sau ultilizatorul serviciilor accesate trebuie sa se adreseze in prealabil STOK-HAINE la datele de contact din site . Orice litigiu se solutioneaza pe cale amiabila si daca acest lucru nu este posibil, va fi dedus judecatii instantelor competente .
Modificari
Societatea isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila continutul, forma de prezentare si/sau structura Site-ului, in orice moment si nu va avea nicio raspundere in acest sens si/sau Termenii si Conditii.

Societatea se extinde continuu, isi updateaza si optimizeaza website-ul, si serviciile aferente, in paralel avand dreptul de a modifica liber termenii si conditiile de utilizare a website-ului. Din acest motiv, se recomanda utilizatorilor/companiilor sa citeasca termenii si conditiile de utilizare la intervale regulate de timp pentru a se informa cu privire la eventualele schimbari de continut. Societatea poate, in orice moment, sa anuleze, sa stearga, sa amane sau sa intrerupa orice functie de pe website, inclusiv disponibilitatea serviciilor, prezentarilor sau descrierilor oricarui serviciu.

Frauda
Orice tentativa de frauda sau orice frauda, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor STOK-HAINE, deturnarea continutului cursurilor de catre terti, etc vor fi pedepsite conform legii penale.
Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Contact
Email:office@STOK-HAINE.ro